C/ de les Eres, 18 43820 CALAFELL

977 268 243

ODONTOPEDIATRIA

La odontopediatria és la branca de la odontologia encarregada de tractar als nens. La Dra. Fernàndez és la nostra odontopediatra. Ella és l’encarregada d’explorar i tractar als nens i alhora qui detecta possibles anomalies en la posició dels maxil·lars o les dents en creixement i derivar a l’especialista d’ortodòncia per corregir aquestes anomalies si escau.

Per què hem de tractar les dents de llet si després cauràn?

Les dents de llet tenen una funció molt important, i aquesta és la de mantenir l’espai per quan surtin les dents definitives.

És important que les dents de llet estiguin sanes, perquè això afecti en la menor mesura possible a les dents definitives, per això a Clinica Dental Talavera Vallès oferim la especialitat d’Odontopediatria.

Iniciar aquesta rutina durant els primers anys de vida ajuda a mantenir una salut oral correcta i òptima per a mantenir una salut bucal sana tota la vida. Això ens ajudarà a adquirir uns hàbits saludables correctes, com mantenir una correcta higiene bucal i una bona alimentació, per evitar l’aparició de enfermetats bucals durant la nostra infància i l’adolescència.

Quins tractaments realitza l’odontopediatra?

Els odontopediatres son els encarregats de realitzar:

-Educació de la higiene oral i hàbits alimentaris.

-Càries.

-Traumatismes.

-Prevenció de càries mitjançant segellat de fosses i fissures de les dents definitives (recordem que apareixen als 6 anys).

-Problemes en la posició de les dents i la mossegada.

Posa't en mans de professionals