C/ de les Eres, 18 43820 CALAFELL

977 268 243

PRÒTESIS SOBRE IMPLANTS

Quins tipus de pròtesis hi ha sobre implants?

D’entre tots els tipus de solucions protèsiques, hi ha dos tipus de pròtesis que utilitzen els implants com a fixació amb la nostra geniva i les podem diferenciar segons les dents absents que tinguem i si volem que la pròtesi quedi fixada o sigui removible.

Quan ens falta una o varies dents d’una mateixa zona:
implant-unitari-implante-dental
implante avanzado implant dental implantologia

Es col·loca un o varis implants a la base d’on després, col·locarem pròtesis fixes de metall ceràmica o totalment ceràmics en forma de peça única o bé un pont sobre implants.

Quan ens falten les dents de tota una arcada:

En aquest cas, existeixen diferents opcions, depenent de la necessitat de cada pacient:

Totalment Fixe

Es col·loquen de 6 a 10 implants per arcada i es realitza una pròtesis totalment fixa de metall-ceràmica. Aquesta opció es viable quan tenim un suport gingival suficient i no necessitem rehabilitar teixits tous.

protesis fixa sobre implants Talavera Valles Implantologia

Es col·loquen de 5 a 8 implants i es realitza una pròtesis fixa de metall-resina. Aquesta opció estaria indicada en casos on no hi ha una pèrdua important dels teixits tous i falta de suport labial.

tipus de protesis sobre implants

Semi-Fixe

Es col·loquen de 2 a 4 implants i es realitza una pròtesis que funcionalment es fixa però alhora el pacient se la pot retirar per a poder-la higienitzar.

Aquesta opció es la més econòmica. Està composta per una pròtesis de resina completa convencional però que disposa d’element retentius a la seva base. Aquests s’encaixen als implants amb un sistema de «click», el que farà que la pròtesis passi a ser funcionalment fixa.

sobredentadura implants calafell Talavera Valles implantologia

Posa't en mans de professionals